Vårbad

Det blev den nya lördagsrutinen idag också. Jag gick upp vid 7 och gjorde frukost till alla utom mannen som sover vidare.

Första passet på gymmet klockan 9 och klar 10,30 och då har hela kroppen fått sitt.

När jag kom hem sov alla fortfarande så jag tog ut hundarna igen och sen blev det en andra frukost som satt fint.

Det var soligt och varmt så vi bar ut våra odlingar i växthuset så det skulle få en extra skjuts och en del har redan kommit upp fint. Hundarna var med och kollade så allt gick rätt till.

Efter det var det hundarnas fasa….. Vårbad för hela gänget 😀 . Rassmus badade och jag fönade så blev alla rena och fina på ett par timmar men de ville nog mest anmäla oss till högre instans.

Dantes familj kom för att träffa honom igen innan det är dags för honom att flytta dit för gott och de tog som vanligt hand om hela gänget inte bara Dante till allas stora glädje. 4 knän och 8 händer till det är grejer det. God fika blev vi också bjudna på.

Dante slocknade i slutet av besöket så vi tänkte han skulle sova ett bra tag men icke då, det blev en powernap och sen var det full rulle igen med Erna & mamma Polly.

Sen däckade alla, inte minst Erna som låg och såg lite smått galen ut.

Vi var också lite trötta, det har varit full rulle hela dagen men Rassmus svängde ihop lite pasta till oss så vi fick något i magen innan vi satte oss ner för lite tv.

Harry fick agera kudde en stund också när han bytte plats igen.