Tidig morgon

Idag ringde min klocka vid 6 eftersom jag skulle till bageriet igen och lämna ut en massa mackor till jägarna. Det var mörkt och ruggigt när jag körde dit och kallt i bageriet eftersom vi sällan är där. Allt gick bra och de fick sina bredda frallor.

När jag kom hem igen sov Rassmus fortfarande men vaknade när hundarna uttryckte sin glädje över att matte var hemma igen. Jag hade tagit en macka medan jag inväntade avhämtning av mackorna men tog lite kaffe och en liten fralla med resten av familjen.

Sen röjde vi lite och förberedde för an valp-intresserad familj som skulle komma på besök. De kom vid lunch och var precis lika trevliga som de varit i telefonen och ett så planerat valpköp kan bara bli bra. De hade med sig smaskiga bullar också så det blev en kopp kaffe.

Sen blev det lite pussel och rastning av vovvar mellan regnskurarna.

Vi gjorde en pizza till middag och tog resten av vinet från flaskan igår innan vi höll kväll och tittade på tv och det blev en Hamilton-film också innan vi la oss. Det är rätt otroligt att Rassmus klarat att vara ledig hela helgen, inte vanligt !!

Bästisarna Harry & Erna ??