Texas

Jobbdags för Rassmus och jag kunde ligga kvar någon timme till och det var inte dumt alls.

Jag tog en lugn skön frukost innan jag började med papperna för måndag = bokföring och så även idag. Jag började med bageriets för pärmen måste in till revisorn i morgon så Rassmus får ta vägen via Joel på morgonen så han kan lämna den under dagen. Sen gjorde jag även Cavaliersällskapet så är det bara min kvar och det är ju inte så mycket numera.

När det var klart blev det städ av kök och en tvätt så jag har lite rena byxor igen.

En fin bild kom på lille Texas som gillar att bada precis som vår Texas.
image

Det blev till och med en liten stund över till tomtetavlan och det är minsann inte dåligt det.Det händer inte ofta tyvärr.

Rassmus hämtade matkassen och det var Viktväktarnas denna veckan eftersom det var både lax och räkor i den vanliga och då hade två dagar gått bort för mig. Vi började med maten så fort han kom hem och jag startade med morotstzatziki och när jag rivit morötterna kastade jag ner den lilla biten som blev kvar till hundarna som jag alltid gör. Nu har vi ju terriern Ellen här och hon hoppade upp och lyckades nicka iväg biten in i ett köksskåp och fångade den sen i luften på vägen tillbaka, jisses som jag skrattade och kan fortfarande göra när jag tänker på det. Så snabb och säker. Färsbiffar och pasta var det till och vi gjorde även en liten sallad.
image

Sen blev det inte mycket mer idag utan vi satte oss framför tv:n även om det inte var så mycket upplyftande att titta på.

Det kom ett sms om att Jeff blivit pappa till 8 små valpar idag, tyvärr var en dödfödd och en är lite svag men en sak är säker han tar alltid i från tårna i alla fall 😉