Taggtråd

Jag gick upp vid 8 och gjorde frukost till oss och Rassmus kom upp någon timme senare. Idag sken solen när vi kom upp och det har vi inte varit bortskämda med denna veckan det har mest varit regn och blåst.

Snödropparna blommar fint men de står utanför hagen mot skogen så vi får väl bli färdiga att flytta dem någongång.

Uppåt förmiddagen blev det långrunda och det var skönt väder även om det fortfarande blåste lite. Vi tog oss ner till klostret och det var enda gången denna veckan det funkade. Där är taggtråds-stängsel runt många hagar och de är inte alltid så hela och jag brukar försöka ha koll men helt plötsligt stannade Troll och när jag vänder mig om har en tråd trasslat in sig i pälsen på bröstet på honom, man får lite panik för han får absolut inte göra sig illa och de andra drar och vill gå vidare. Jag lyckades få loss det och det var bara min tumme som blödde men Troll skadade sig inte alls och det är ju det viktigaste att de mår bra.

När vi var hemma igen var både jag och Rassmus hungriga så vi lagade mat direkt. Kycklingklubbor med ris och sås blev det idag och hundarna satt som klistrade för kyckling är det absolut bästa som finns.

Vi mös ner oss i soffan med ett pussel och lite fika, det förtjänade vi minsann nu tyckte vi och det gäller att passa på för nästa vecka ska Rassmus till jobbet alla dagar, 6 dagars jobb och möte den sista och om allt går som jag planerat blir det gymmet 5 dagar även nästa vecka och sen allt annat med gänget här.

Lite tidigare i säng idag än det blir när Rassmus jobbar så laddar vi för en ny vecka.

Che’ri fick helt plötsligt för sig att visa upp en tuggis, man blir inte klok på de där 😁.