Sällskap

Tidigt, tidigt & tidigt….. Frukosten åts halvsovande kändes det som men ner kom den i alla magar. När vi var ute var vi inte ensamma i hagen idag där var ett mindre trevligt sällskap också.

Jag slängde mig på soffan och lyssnade på lite ljudbok innan det var dags att göra mig klar för min första anställningsintervju sedan 1989, bara det är lite skrämmande. Jag skulle varit där klockan 11 men det flyttades fram en timme. Jag körde dit och träffade chefen och biträdande butikschef och de ville att jag skulle börja lära mig allt och det är inte lite. Det är en liten butik som har allt med spel, post och systembolag….. Det blir en utmaning detta.

När jag kom hem hade Rassmus kört till jobbet så jag och hundarna gick ut och njöt lite.

Det fanns plats kvar på spinningen klockan 18 så jag bokade in mig där.

Lite mat i magen och energi till spinningen innan jag gav mig iväg igen. Ingen instruktör kom så en deltagare som ska hålla i några pass i sommar hoppade in tills stackars André kom flåsande. Det var inte han som skulle ha det idag utan en Linda som jag hittills aldrig lyckats träffa, hon lämnar mest över sina pass till andra. Det blev därför 75 minuter istället för 45 och varmt var där så jisses vilken svett-fest. Spinning med en hemsk magkatarr är dock inte bästa träningsformen men men….

En välbehövlig dusch när jag kom hem innan det blev lite mat framför tv:n och sedan God natt !!