Rymning

Det var lite stökigt i natt så frukosten blev en timme senare än vanligt och det såklart just en dag när Rassmus börjar tidigt.

Jag körde och tränade direkt efter frukosten och där var lugnt och skönt så det rullade på bra. Jag passade på att handla lite jäst, mjöl och mjölk också.

Jag bytte bara skor när jag kom hem och gav mig ut på promenad i det fina vädret. Först tyckte jag att jag hade för lite på mig för en gångs skull, det brukar alltid vara tvärtom men det blev bra sen när vi fått upp ångan. Ner till klostret blev det idag också.

Jag hann träffa mannen en liten liten stund innan han körde till jobbet.

Jag blandade en deg till Polarkakor och medan den jäste gjorde jag klart min egen bokföring och skickade in momsen för två månader så nu är det lugnt med den saken i två månader om jag vill.

När jag kavlat ut degen och de jäste igen passade jag på att baka lite chocolate chip cookies också, det kan ju aldrig skada 🤗

Lilla killen i sovrummet hade idag för första gången lyckats trilla ur baljan så nu börjar det…. Det var troligtvis bara olycksfall i arbetet men sen när de väl kommer på att de kan rymma är det dags för ett stopp 😃.

Jag kokte lite pasta och värmde lite hemmagjort tomatsås till idag till kvällis men det smakade inte alls 😒.

Lite tv tills mannen kom hem från jobbet vid 22,25. Han fick lite fika i sig innan det var dags att sova.