Rester

Det är tydligen vid 6-7 tiden vi ska upp nu när solen skiner så även idag.

Lite yoghurt till frukost men hundarna skulle ha sin macka i vanlig ordning annars springer de bara och blänger på mig resten av dagen.

Jag körde till Ljungbyhed för pellets och lite saker jag själv behövde och Joel ringde precis när jag skulle köpa pellets så de började nog undra vad jag lallande runt så länge för och sen bara köpte en säck pellets…….

När jag kom hem var det dags för promenad när vi hade varit ute en lång stund och först var det varmt, sen blev det lite kyligare och till sist kom det en skur så det var verkligen en mix av allt idag. Det blev dock betydligt värre regnande sen när vi varit hemma en stund så lite tur i oturen var det. Det blev vätskepaus halvvägs idag, det var länge sedan sist.

Jag tog lite kaffe och ett par mackor då istället och det smakade faktiskt bra.

Lite röjande och fyllande av soptunnan som töms i morgon innan jag började ladda för ett svettigt spinning-pass för stackars André som nästan fick göra hjärt & lung-räddning på mig i torsdags. Idag blev det inga komplikationer och det var ett bra pass som vanligt.

När hundarna varit ute blev det en dusch och till sist lite mat innan vi landade i soffan. Jag värmde det sista av pulled turkey som blev över i fredags när Joel var här.