Prova på

Idag vaknade vi inte förrän vid 9, såklart jag sover en timme längre än vanligt när planen är att styrketräna innan pilates-passet. Det löste sig ändå men det är ju så typiskt.

Vi åt frukost och sen fick jag göra mig klar att köra till gymmet. En timmes styrketräning och sen pilates-passet på 40 minuter, härligt !!

När jag kom hem hade de ringt från Rassmus jobb så han skulle börja ett par timmar tidigare än planerat så jag fick kasta mig iväg på promenad direkt. Det blev ”bara” runt sjön. Det är lustigt hur man har olika referenser men den rundan som är på 6 km är vår korta runda. Det var så varmt att jackan åkte av till slut och det är ju alltid skönt.

Rassmus körde och jag kom hem. Jag pratade med instruktören på gymmet och vi kom in på mat så jag tänkte ge bananpannkakor en tredje chans. Det är nog det enda med banan jag inte fastnat för men idag var de faktiskt goda så det kan kanske vara något att ta till. Erna var helt tokig i dem så jag får väl göra extra nästa gång.

När Dante somnade passade jag på att hoppa i duschen så var det avklarat.

Jag gjorde en overnight-oat och ställde i kylen så får vi se vem som äter den och när men det hade också varit perfekt att tycka om och ta eter träningen. Gröt är inte min grej men detta är lite mer åt chia-pudding sägs det så vi testar.

Middag blev bara en korv och makaroner.

Sen var det kväll igen och bara att invänta mannen.