Protest

Jag gick upp lite i 7 och gjorde frukost till mig och vovvarna medan Rassmus sov vidare.

Medan frukosten sjönk petade jag i de sista bitarna i pusslet vi höll på med.

Vid 8,30 körde jag till gymmet för mina pass. Först ut var 40 min totalbody och sen 30 min core. Svettigt, roligt och jobbigt och med en skön känsla efteråt.

När jag kom hem hade Rassmus och gänget precis gått upp så lite i 11 åt han frukost och jag efter träning lunch så det var ju trevligt att äta det tillsammans.

När frukosten var avdukad skulle jag sätta in några saker i kylen och blev full i skratt, maken hade kylt ner kaffetermosen också 😂.

När Rassmus var och handlade ett par saker slutade det äntligen regna och solen kikade fram lite så det var bara att ladda för en lite längre runda vilket det har varit fattigt med denna veckan. Vi tog oss runt sjön i alla fall och det var skönt men helt galet blåsigt.

Medan jag var ute och gick roade sig Rassmus med att skruva isär soffan, torka av den och vända på den så kanske jag får bättre plats när alla ska ligga bakom och runt mig. Erna vågade dock inte gå in när det inte var som vanligt, det var samma sak när vi hängde upp julgardiner, de var hon högst skeptisk till länge. Det ska vara som det alltid varit i sann Charlie-anda. De var utestängda från vardagsrummet under tiden och samlades i hallen istället.

Lite hemmagjord pizza blev dagens middag.

Tydligen hade någon packat ner chips och dip i mannens plastkasse när han var och handlade han visste inte hur det hamnat där men vi fick ju offra oss på det till mello 🤔.

Lilleman får avsluta dagen som vanligt 😍