Presentkort

Jag vaknade lite i 6 och tänkte att så skönt, klockan ringer inte förrän om ett par timmar men sen slog det mig att den skulle ringa om ett par minuter å det var bara att gå upp och göra mig i ordning för en dag i bageriet med en massa förberedelser inför vår sista helg. Vi valde att ha öppet även idag eftersom vi ändå skulle behöva vara där större delen av dagen.

Efter lite kaffe och en god nybakade fralla satte vi igång med dagen. Surdegar, knäckebröd, frallor, smörgåstårtor, småkakor och en massa annat som skulle bakas upp och förberedas. Elli kom också och hjälpte oss.

På morgonen kom även en av våra finaste kunder och hon hade dragit igång en insamling i byn till oss. En spa-dag med lunch för nästan 1000:- var hade hon fått ihop. Helt otroligt vilka kunder vi har och så uppskattade vi kände oss, det värmde otroligt mycket efter allt slit och alla timmar vi (främst Joel såklart ) lagt ner.

Hemma hade Rassmus fått en ny knävecks-hund, Erna ersatte Arne 😉 .

Jag och Rassmus kom hem samtidigt eftersom han hade varit och hämtat ett par paket så vi satte oss en stund innan det var dags att laga mat. Kycklingkebab blev det idag.

Sen blev det en lugn tv-kväll med alla vännerna.

Vid 22 gav jag upp och gick och laddade för helgen.