Pinglan & Myran

Idag sov vi länge och gott för det var vi värda 😉

image

Jag hade laddat upp för att springa en runda idag, det var ett tag sedan men jag mådde så konstigt med ont i magen och illamående men uppåt förmiddagen kändes det lite bättre och envis som jag är när jag satt mig för något bytte jag om och kopplade min joggingpartner Jeff och gav mig ut. Det var lite segt i kroppen men det gick rätt bra ändå och Jeff tyckte nog det gick lite sakta i skogen innan vi kommer till sommarstugorna här bredvid för han tittade bakåt precis som kom igen nu… Han är så rolig för efter stugorna är det en backe upp och sen är det grusvägen fram till vårt hus så så fort vi kommer upp för backen börjar han galoppera för han vet det är slutspurten och han tycker det är så kul att rusa hemåt. 6 km gjorda så nu måste jag försöka springa några gånger i veckan igen det har mest varit promenader nu. Det är sådant liv på fåglarna vid sjön nu och det är samma vid ”vår sjö” de hörs hur mycket som helst.

image

image

image

Rassmus höll på att maskera för sista takbjälken att måla men vi tog en smoothie när jag kom hem för sen fick jag hoppa i duschen eftersom jag skulle träffa revisorerna klockan 15.

Jag körde iväg och som vanligt hade vi en trevlig stund och jag hade med bröd och Ann en hembakad kaka med äpplen och hallon så Ann-Marie stod för kaffe, pålägg och glass. Vi gick igenom vad som hänt och bytte pärm för granskning, samarbetet är så okomplicerat och flyter på så bra, precis som det ska vara men inte alltid varit.

På vägen hem svängde jag av i Hässleholm för lite handling. Jag sprang in på Butiksloppisen först och köpte lite nya leksaker till Lorden och sen in på MAXI som ligger bredvid. Det började småsnöa och var kyligt så när jag var klar var det full fart hemåt.

image

Rassmus hade varit och fikat med Anna, Pinglan & Myran och deras flock förstås och han var också på väg hem men de var på åsen så det var isbana för honom där.Alla var ju inte lika nöjda över besöket, Pinglan tror att Rassmus ska ta henne med från hennes mamma ?


Jag hann in och släppa ut hundarna och då kom han hem. Slowcookern stod och puttrade med fläskkarré så vi la i potatis också. Jag var vrålhungrig trots att jag fikat, det är inte nyttigt med motion 😉 .

En snabbtur till Kreta till sommaren blev bokad för Rassmus bror ska gifta sig där och eftersom Rassmus vill åka så är det väl bara att åka dit några dagar….

Lorden blev så glad för son lelis, även om han var lite skeptisk till den först.