Om oss

Välkommen till oss, vi bor i ett litet hus på landet utanför Ljungbyhed. Till huset har vi 20 000m2 tomt med både inhägnad gräsmatta och skog som vi brukar promenera runt i med hundarna. Längst ner i skogen finns en sjö med brygga som använder flitigt under sommaren. I huset finns även 2 tonåringer till och från. Förutom hundarna bor det även en katt i huset så alla valpar blir kattvana från början. Alla våra hundar är med oss i princip hela tiden då de bor med oss inne i huset.

Lite om oss vi som står bakom
Joellys är Jeanette har hållit på med cavalierer sedan 2005, Vi har båda gått Svenska kennelklubbens och Cavaliersällskapets uppfödarutbildningar.
Vårt mål med uppfödningen är att föda upp vackra, korrekt konstruerade, friska cavalierer med det typiska glada öppna härliga temperamentet. Som ett delmål i detta är alla våra hundar vi använder i avel utan anmärkning på hjärtan, knän och ögon.

Vi säljer aldrig valpar utan att ha haft minst ett personligt möte. Ingen valp lämnar oss innan den är 8 veckor. När valpen flyttar är den registrerad i Svenska kennelklubben, veterinärbesiktad inom 7 dagar innan flytten, vaccinerad, i-märkt med ett chip där numret är registrerat i DjurID och därigenom registrerat i Europetnet vilket gör att det går att hitta ägaren om din hund försvinner i Europa. Vi skickar även med valpen en liten ”bruksanvisning”, en skiva med bilder på valpen och syskon från att valpen är nyfödd tills den flyttar, mat för de första dagarna, en dvd från Svenska kennelklubben med tips och råd. Ni får även livslång support.

Tillsammans driver vi även webbshopen www.hundkex.se där vi säljer hund och katttillbehör.

Välkommen att kontakta oss