Myran flyttar

Ja morgonen såg väl ut som den alltid gör här men det trivs vi med och frukost tillsammans är ju aldrig fel 🙂 . Nu hade även vi fått snö i natt och det uppskattas ju alltid av de fyrbenta.

image

image

image

image

image

Sen hann jag med momsen för november för min firma och arbetsgivarrapporten för Cavaliersällskapet blev också inskickad. Anna ringde sen och sa att vi var välkomna hem till henne vid 14-tiden för att byta Myran mot en god lunch 😉 .Fast hon hade nog fått hem Myran oavsett men Annas mat är man ju dum om man tackar nej till !!

Här är lilla familjen eller vad som är kvar av den och ännu en liten försvinner ju idag.

image

image

image

Lite lördagsgodis blev det för alla vovvar och stackars Myran åkte i badet och såg mest ut som en sur smurf först.

image

image

image

image

image

image

image

image

Vi gjorde oss klara och gav oss iväg på de snöiga vägarna för de var inte iordninggjorda överhuvudtaget. Det tog ändå ca en timme som det alltid gör.

Myran reagerade inte så mycket när det kom in ett stort huvud från en Bearded collie i buren trots att det där huvudet är  nästan större än hon är. Sen smög hon sig ner tätt intill dem för de var så varma och goa att gosa ner sig hos. Det är en tuff och trygg valp det där.

image

image

image

image

image

Hjortgryta stod och puttrade på spisen och till det pressad potatis, broccoli och äppelgelé, mums 😀 .

image

Kaffe och en god glass till efterrätt och sen hade tiden gått alldeles för fort som vanligt så det var dags att köra hemåt med ett stopp på MAXI.


När vi kom hem packade vi upp och sen blev det inte så jättemycket mer gjort denna dagen.