Mera fudge

Vi vaknade vid 8 som vanligt nu för tiden och gick upp och åt vår frukost.

Det var kallt idag också men det var bara att gå ut med de lurviga så de fick sin motion och rastning.

Vi körde sen och handlade lite och vidare till bageriet för att koka lite fudge. Det blev 4 formar i alla fall så kör vi igen på söndag efter stängning så kan vi ta några timmar då.

När vi kom hem var det bara att starta upp kaminen igen, det går hur mycket ved som helat nu när det är så kallt dygnet runt men jag bar in den innan vi körde så den skulle vara lite varmare.

Vi slängde oss på soffan en stund när vi packat upp och återfick värmen i kroppen efter ett kyligt bageri och kylan ute. Jag gjorde samtidigt klart alla papper för Cavaliersällskapet eftersom jag ska träffa revisorerna i morgon.

Det blev fläskpannkaka till middag idag och det var inte igår precis. Hundarna älskade det så det blev ett par bitar till dem också. Det lägger sig fint runt magen.

Efter den var det då kväll igen och det blev lite päron och apelsiner framför tv:n och många av hundarna gillar frukt men lilla Erna tycker det är såå äckligt men hon vill så gärna tycka om det för de andra åter ju det så hon provar flera gånger men det är lika äckligt varje gång 😆.

Det blev lite tidigare i säng nu när Rassmus inte jobbade, skönt att komma lite ”rätt” i tiden ibland.