Kaotiskt

I morse repeterade minsann Bygdekören här i huset så det kanske är konsert på gång.

När vi åt frukost och hundarna fått sin macka somnade de glatt om igen för nu var ju de tvåbenta uppe och serverade frukost.

Vi hade lite papper att göra innan jag kunde ge mig ut på promenad så det blev framåt lunch som vi knallade iväg. Det hade kommit snö i natt så jag var lite orolig att det skulle vara lurigt med is under men det var mest blött och jag halkade bara en gång idag och det är rekord för veckan. Vi tog oss ner till klostret med en del stopp för att plocka bort snöbollar, mest från Troll som har mest päls av detta gänget. Det plingade till i mobilen att det var rekord för promenader denna vecka så det var lite kul. Jag har så många registrerade i Runkeeper att det sällan blir någon sensation längre. Vi har knallat 5,4 mil på ca 9 timmar denna vecka.

Rassmus var redo att göra sig klar för jobbet när jag kom hem så det var nästan hej & hej då som vanligt här.

Jag tog en smoothie innan jag tränade lite. Det blev en gammal goding med kondition och mage idag men det var tungt och trögt, det har varit mycket motion/träning denna veckan. En dusch på et så var jag härligt trött.

Jag hade lite mat kvar från igår som jag inte fick i mig då så jag tog den och lite surdegsbaguette eftersom vi inte hann laga något i förmiddags.

Sen fick det vara slut för idag och vi landade i soffan som vanligt.

Rassmus var hemma vid 23.40 efter en kaotisk dag och kväll på jobbet.

Idag får Wilda avsluta dagen.