Helsingborg

Idag gick Rassmus upp först och jag kunde ligga och dra mig en liten stund innan vi åt frukost.

Sen var det dags att ladda för en promenad och det blev en blöt en, småregn hela vägen men det var okej ändå. En bil körde förbi oss och stannade och ut kom en dam och frågade om det bara var King charles eller Cavalierer också. Jag fick titta vilka som var med idag och konstaterade att det var bara King Charles denna rundan och hon berättade att hennes kompis har 3 stycken och hon tycker så mycket om rasen. Det är inte ofta man träffar på någon som ens vet att det är 2 raser så det var roligt. Vi vände mellan dammen och klostret så drygt 8 km blev det trots gråvädret. De var så blöta och skitiga när vi kom hem men kul hade de.

Under tiden vi gick hade Rassmus varit och shoppat musfällor för vi har en som springer runt i huset och äter på lite av varje så den måste elimineras nu. Det var väldigt länge sedan någon tog sig in i huset som tur är men nu är det krig.

Vi tog lite att äta så vi klarar oss till efter bion innan det var dags för dusch och ombyte.

Vi körde till Helsingborg och hämtade ut popcorn och dricka innan vi gick in och satte oss. De har byggt om hela filmstaden och flyttat in i gallerian mitt emot så det var nytt och fint. Filmen Green book baseras på en verklig händelse i USA på 50-60 talet och den var otroligt tänkvärd, rolig och välgjord så det var ett bra val.

När den var slut efter drygt 2 timmar gick vi ett varv i regnet för att hitta något att äta och det blev till slut kinamat men dit går vi inte fler gånger. Trevlig personal och snabb service men maten var ingen höjdare. Vi blev mätta och gick tillbaka till bilen och körde hemåt efter en trevlig kväll i Helsingborg.