Förvirrad

Jag gick upp lite i 7 för att äta frukost innan träningspassen. Något av det första som hände var att jag snubblade över Jeff och sprakade till Harry i fallet så den stackaren är lite öm i läppen och hans matte känner sig som en stor skurk och bandit. Jag kunde inte tänka på annat än honom så jag glömde att checka in när jag kom till gymmet och kunde förlorat mina platser om jag inte kommit på det när det var 2 minuter kvar innan de går till drop in 🙈😨.

Passen var jättebra även idag och de tog där de skulle. På vägen hem handlade jag lite till frukosten som var klar när jag kom hem och då kom även Elli ner så jag tog min andra frukost för dagen med dem.

Sen körde Rassmus till jobbet och Elli skulle skjutsa Joel som skulle på galej så hon körde också men skulle komma sen igen så jag får bjuda på middag idag också, väldigt trevligt.

Jag passade på att skura golven innan duschen så är allt det svettiga gjort innan.

Alla leksaker har åkt tvättmaskin så även Gabbys säng men nu bäddades den i soffan och alla älskar den och trycker ner sig i den vare sig de får plats eller ej.

Elli var tillbaka vid 18 så då lagade vi lite wok och satte oss ner.

Sen blev det tv och glass innan hon körde hem och Rassmus kom hem från jobbet.