Bjuden på lunch

Rassmus var hemma vid 7,30 så han kom in och kollade om jag var vaken och det var jag.

Vi åt lite frukost och sen gjorde jag mig klar att köra till bageriet och han slängde sig på soffan med gänget för lite sömn.

Jag kom dit lite innan Joel så jag började bära ut lite vi sorterat men jag inte fick plats med sist så när jag var klar med det kom han. Vi gick igenom resten av sakerna och fyllde bilen igen. Joel och pappa får ta en sväng till tippen innan vi kan rensa det sista för nu flyttar vi mest runt sakerna. När vi började bli klara tyckte Joel att vi skulle köra och äta lunch så det gjorde vi och det blev kinabuffé och det är inte varje dag man blir bjuden på en god lunch.

När vi var klara gick jag inom MAXI och handlade lite och när jag precis var på väg hem skrev Rassmus och frågade hur det gick för då var de vakna och igång igen så det passade perfekt.

Jag hade ju ätit lunch men inte Rassmus så vi väntade en liten stund innan vi lagade mat, det blev kebabtallrik, jag köpte med kött hem så nu ligger man kanske på plus igen ??.

Sen blev det film och lite godis som en normal lördagskväll hos många men som inte hänt allt för ofta här de senaste åren. Det är rätt mysigt faktiskt att bar sjunka ner med alla hundarna och mannen i soffan. Myran intog husse och lyckades trycka ihop hela huvudet….

Vi var inte så pigga någon av oss så det blev ingen sen kväll här idag.