Besiktning

När vi kom ut vid 6,15 var det bara 1,5 grad varmt och lite dimma men man kunde se att det skulle bli en fin dag.

Idag provade jag kaffe och macka till frukost vilket jag ätit i alla år men som inte funkar nu och en macka gick ner i alla fall men kaffet går trögt.

Vi lät frukosten sjunka ner innan det blev en solig promenad. Det var riktigt varmt redan så jackan fick åka av. Det sprang både harar och rådjur över vägarna så det gick undan där ett tag.

Sen fick det bli lite golvstädning för jösses så mycket grus och smuts det blir när det är så fuktigt på nätterna.

12,30 skulle det vara besiktning av Ellis hus så jag fick hänga med eftersom jag inte sett det och hennes pappa Peter skulle vara med för han kan allt det där med hus och renoveringar. Jag passade på att förtidsrösta också på vägen så blev det gjort. Den stackars besiktningsmannen fick det inte lätt med Peter och säljaren som är snickare och de har väl 50 års erfarenhet ihop. Till slut sa han att Ja detta ska jag väl inte stå och tala om för er som någon viktigpetter 😂. Huset är jättefint och är var inga överraskningar och det han skrev ner kändes mest som bara för att där måste stå något så han gjorde sitt jobb, små löjliga saker.

Jag bestämde mig för att gå på Bodypump-passet kl 17 efter att ha fått lite mat i magen, lika bra att köra hårt!! Det var tufft som vanligt, de säger att denna releasen är en av de tuffare men det är den enda jag provat så kanske den som kommer i juni känns lättare då.

Jag tog en dusch och sen ringde jag min storasyster och pratade lite och fick många kloka råd och blev dessutom ditbjuden på fika och prat i morgon förmiddag. Jag hade ett annat ärende till henne också som hon skulle kika på.

Sen var det då det där med mat…. Det blev inte så mycket men något ska man ju dö av.

Lite tv innan det var dags att försöka sova.