Axelvärmare

Upp i vanlig tid och hade en fullspäckad dag framför oss. Vi åt frukost, duschade och inväntade parningstiken innan jag körde till bageriet ännu en dag. Det var tryfflarna som skulle rullas och doppas och jisses vilket jobb. Joel har hela tiden sagt att tryfflar och praliner är så otroligt tidskrävande och mycket jobb att man aldrig kan ta så mycket betalt som man borde, helt rätt…. De var på väg att åka i väggen där ett tag när jag skulle försöka få polkagrisarna till ett finare pulver att rulla dem i, jag var HELT slut för även om vi köpte de porösare så är de helt galet hårda när de ska itu. Jag fick gjort hälften av dem, nästan alla pepparkaka och alla salmiak. Inte de vackraste men handgjorda, rustika och framförallt så otroligt goda.

När jag städat av efter mig körde jag hemåt och å hade Rassmus hunnit packa det vi ska ha med oss och sen kört till jobbet.

Jag trillade ner i soffan med hundarna och tog lite kvällsmat innan jag la mig och tittade på Ernst men efter allt godis vi hållit på med hela veckan var julpyssel inte så roande.

Harry hjälpte till att hålla mig varm så det uppskattas 💞.

Rassmus var hemma vid 22,30 och då fick han öppna sin lucka i whisky-kalendern i vanlig ordning medan han varvade ner.