Avslappnat

Jag somnade nog på ett par sekunder i natt och vi gick upp vid 9 och gjorde frukost. Den gick väldigt trögt att få ner så hundarna blev bortskämda och glada.

Sen var det segt igen och jag la mig ett par rundor mellan pusselbitarna för det gick inte att stå någon längre stund utan att må illa.

Vi tog lite av ostbrickan som blev över sen så det blev lite i magen medan vi klurade på vad vi skulle hitta på till middag.

Vi bar in pusslet framför tv:n så jag kunde vila lite men ändå ha sällskap av mannen när han för en gångs skull var ledig. Rätt som det var så var pusslet klart, det var 2 otroligt roliga pussel de där.

Nästa bekymmer och projekt var middagen. Det blev helstekt kycklingfile med pommes och vitlökssmör.

Precis när vi skulle sätta oss och äta ringde Anna som hade fått punktering och visste inte riktigt hur det skulle lösa sig med att komma hem med alla hundarna så Rassmus var redo att ge sig iväg och skjutsa dem. Det löste sig dock utan att han behövde ge sig iväg någonstans i kväll.

Vi la oss lite tidigare än vi brukar, det är väldigt lätt att komma fel i tiderna när Rassmus är hemma så sent från jobbet.