Aktivitet

Jag gick upp vid 8 och gjorde frukost till oss alla så fick Rassmus sova lite längre. Han dök upp vid 9,30 och gjorde oss sällskap.

När vi var klara drog vi ut hela skafferi-lådan och städade den det fylls liksom bara på ovanpå allt annat så nu kom allt i sina burkar och blev lite mer överskådligt.

Vi satt och babblade så rätt som det var hade det gått en bra stund och jag tog tag i långrundan då. Det skulle bli sol idag lite efter lunch och det började ljusna men solen kom aldrig fram ordentligt, inte ens när vi kommit hem som den brukar. Vi gick ner förbi klostret så nästan en mil fick vi ihop idag. Det började bli lite aktivitet i den ena dammen nere vid klostret så snart är det full fart.

Rassmus hade tagit lite lunch när vi var tillbaka så jag åt också lite medan hundarna slängde sig i soffan och snarkade gott.

Sen var det inte så lång tid kvar tills Rassmus skulle köra och jobba så då var jag ensam igen. Planen är att vi ska ut och äta en bit mat och gå på bio i morgon men det är fortfarande många sjuka på hans jobb så det vågar jag inte tro och hoppas på ännu.

Jag satte mig och tittade igenom passen på gymmet och bokade spinning på måndag. Det blir mitt första spinning-pass någonsin så det kommer att bli intressant.

Rassmus hann inte äta sin mat igår så han hade sin kvar och jag tog en Taco-paj med sallad och balsamico-kräm.

Inför kvällen mös vi ner oss i soffan, gänget och jag och som vanligt fylls filten innan man själv hinner komma under den, varmt & mysigt. De är så goa när de samlas i en liten hög.

Rassmus var hemma lite senare men inte så farligt. Vi satt den vanliga stunden innan det var tid att sova.